Plaatsing

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren en tegels in verschillende materialen en stijlen voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap centraal, zodat u kunt genieten van een duurzaam en esthetisch resultaat.

Plaatsingsdienst
Vakkundig en Betrouwbaar

Ons ervaren team van vloerders en tegelzetters is op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van plaatsing en afwerking van vloeren en tegels. Wij nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken en om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

UBI GREY TERRAS
KAIRO ANEMO_AMB2

Kwaliteit en Vakmanschap
in Plaatsing en Afwerking

Wij werken met de beste materialen en leveranciers om u kwalitatieve vloeren en tegels te bieden. Bij ons kunt u terecht voor onder andere keramische tegels, natuursteen, parket, laminaat en vinyl. Bovendien bieden wij ook maatwerk aan voor uw vloer- en tegelprojecten.

Onze plaatsingsdienst is flexibel en past zich aan aan uw planning en behoeften. Wij zorgen voor een professionele en efficiƫnte plaatsing, waarbij wij steeds oog hebben voor detail en afwerking. Zo kunt u vertrouwen op een mooi resultaat dat jarenlang meegaat.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor de plaatsing van uw vloer of tegels? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze tegelwinkel in Lummen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen en om uw project tot in de puntjes uit te voeren.