Toonzaal

Mar-Sel tegels
Bezoek onze toonzaal

Ontdek inspiratie en mogelijkheden in onze toonzaal met een uitgebreide collectie vloeren en tegels. Ons deskundige team begeleidt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ervaar een gastvrije omgeving in onze zorgvuldig ingerichte toonzaal. Wij hebben een ruime selectie vloeren en tegels, variërend van moderne tot klassieke stijlen, om aan uw smaak en voorkeuren te voldoen.

 

IMG_5486
IMG_5491

beleef een gevoel
Realiseer uw droomproject

In onze toonzaal kunt u het materiaal en de stijl kiezen, de texturen voelen en de kleuren vergelijken, terwijl ons toegewijde team u voorziet van professioneel advies. Bezoek ons en maak uw droomproject werkelijkheid.

Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook maatwerkoplossingen aan, waarbij onze ervaren professionals nauw met u samenwerken om uw visie tot leven te brengen. Ontdek de mogelijkheden in onze toonzaal en laat ons uw droomproject realiseren.

Uw flexibele
partner in tegels

Mar-Sel tegels in Lummen, op een boogscheut van het gekende 'Klaverblad'. Hier worden de rechtstreeks geïmporteerde tegels aan U voorgeschoteld op grote vloervlakken en in boxopstellingen. Het aanbod wordt verder aangevuld met grote tegelkasten en displays die up to date gehouden worden zodra er nieuwigheden het tegellandschap vervoegen.

Offerte aanvragen
Tegels bekijken