Wie is Mar-Sel?

25/10/2023
zaakvoerder Mar-Sel tegels Lummen

Wie is mar-sel?

Mar-Sel tegels, en meer …  

De naam ‘Mar-Sel’ is ontstaan als een ‘wapenschild’.  Dit wapenschild werd gecreëerd door onze beste vrienden ter ere van ons trouwfeest. Later volgt nog een foto uit de ‘oudheid’ van dit zalige wapenschild. 🙂

Mar-Sel tegels, en meer … wordt belichaamd door Yves Martens, een frisse 40 plusser afkomstig uit Heusden-Zolder, wonende in Lummen, net zoals zijn tegelwinkel.  Na een parcours afgelegd te hebben van bijna 20 jaar enkel in de tegelwereld, besloot ik om een eigen zaak te starten in 2017.  Hierin kon ik mijn eigen ideeën realiseren, startend vanuit een schuurtje achter onze woning.  Niet vanzelfsprekend als 40 plusser nog te starten als ondernemer, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 

Ik heb veel ervaring opgedaan in de projectwereld, vooral tijdens de samenwerking met sleutel op de deur-bedrijven in Limburg.  Een tweede luik in mijn carrière was achter de schermen als afdelingshoofd en aankoper van keramische tegels.  Hierdoor heb ik verschillende fabrieken en beurzen bezocht die een totaalbeeld gaven van deze wereld.  Het blijft me fascineren. 

Ooit werd me gezegd: Yves, jij ademt tegels.  Zalig om te horen, zeker in de Engelse taal doordrengd met een zwaar Italiaans accent.  

Na 6 jaar Mar-Sel hebben we een showroom met magazijn ingericht en een plaatsingsdienst opgestart met eigen vloerder, waar vooral kwaliteit telt, en niet zo zeer kwantiteit.

Tegels halen we voornamelijk rechtstreeks in Italië of Spanje, zonder tussenkomst van invoerders of groothandel.  Enkele merken die we presenteren zijn Keope Ceramiche, Panaria Ceramica, Cerdomus, Piemmegres, Bisazza glasmozaïeken en cementtegels, Revoir Paris, Villeroy&Boch, Parquetvinyl by Lamett, CoretecOrac Decor, Omnicol, Blanke Systems, … 

logo Mar-Sel tegels Lummen Limburg
25/10/2023 18:10

Bekijk alle blogberichten

Uw flexibele
partner in tegels

Ontdek ons uitgebreide assortiment tegels en laat ons uw ideeën tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en creëer samen met ons uw perfecte tegelproject.